Ağır hasarlı binanın yıkılışını film izler gibi izliyorlar

Asrın felaketinde binlerce evin yıkıldığı Malatya'da ağır hasarlı binalarda yıkılmaya devam ediyor.

Asrın felaketinde binlerce evin yıkıldığı Malatya'da ağır hasarlı binalarda yıkılmaya devam ediyor. Kent merkezinde yıkımı süren ağır hasarlı binaların yıkımını izleyen vatandaşlar ise adeta film izler gibi gün boyu yıkımları izliyor.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Malatya'da kent merkezindeki ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. İnönü Caddesi üzerinde bulunan ağır hasarlı binalar da alınan güvenlik önlemlerinin ardından yıkılıyor. Malatya Valiliği önünde yer alan ağır hasarlı banka binasının yıkımı da drone ile görüntülenirken, çevredeki vatandaşlar da meraklı gözlerle yıkım çalışmalarını film izler gibi izliyorlar.

Kent genelinde 35 bini aşkın ağır hasarlı binanın bulunduğu belirtilirken, şuana kadar yıkılan binaların tahmini 6 katı kadar binanın daha yıkımının yapılması bekleniliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Alanya’da vatandaşların gözdesi halk plajları
Meteoroloji’den Hafta Sonu Uyarısı: Sağanak Yağışlar Geliyor
FİLOZOF ATAKAN’IN ŞAŞIRTAN KARİYER DEĞİŞİMİ
Sylvester Stallone Öldü mü? Sosyal Medyayı Sallayan İddianın Aslı
İlyas İlbey’den Kötü Haber: Usta Oyuncunun Böbreğinde Tümör Tespit Edildi