Ağaçta mahsur kalan kedi itfaiye ekibince kurtarıldı

Elazığ'ın Keban ilçesinde itfaiye ekibi, bir kediyi mahsur kaldığı ağaçtan indirdi

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'ın Keban ilçesinde köpekten korkup, çıktığı ağaçta mahsur kalan kedi, itfaiye ekibince kurtarıldı.

Kallar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde dün akşam köpek tarafından kovalanan kedi, çıktığı ağaçta mahsur kaldı. Kedinin, ağaçta mahsur kaldığını görenler, durumu polise bildirdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünün yönlendirmesiyle bölgeye itfaiye ekibi sevk edildi. Keban Belediyesi itfaiye ekibi, merdivenle ulaştıkları kediyi, mahsur kaldığı ağaçtan indirdi.

İtfaiye ekibi tarafından indirilen kedi, gözden kayboldu.

Keban Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Demir, "Köpekten ürktüğü için dün akşamdan beri mahsur kalan kedi için emniyet birimlerimizin ihbarı ile itfaiyemize haber verildi. Kedinin kurtarılmasına vatandaşlarımız gibi biz de sevindik." dedi.


AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?