Afyonspor’da peş peşe istifalar

TFF 2. Lig ekiplerinde Afyonspor'da yönetim kurulu üyesi Zafer Varlı'nın ardından As Başkan İhsan Özer ve Murat Somuncu da istifa etti.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Afyonspor'da mali krizler ve puan kayıplarının ardından peş peşe istifalar geliyor.

Önceki haftalarda yönetim kurulu üyesi Zafer Varlı'nın istifa etmesinin ardından şimdi de As Başkan İhsan Özer ve Medya Sorumlusu Murat Somuncu da istifası noter aracılığı ile sundu.

Yönetim Kurulu bugün Erkan Çelik başkanlığında toplanarak, olağan üstü genel kurul mu yoksa yedek üyelerle yola devam mı kararını verecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Karaman’da köy okullarında atletizm sevinci
Fenerbahçe-Konyaspor maçında düdük çalacak hakem belli oldu
Haftanın öne çıkan mücadelesi: Fenerbahçe-Konyaspor
KONYA MAÇI SONRASI PFDK'YA SEVK EDİLDİ
22 HAKEM VE 27 FUTBOLCU PFDK'YA