Afyonkarahisar’dan mevsimlik işçileri taşıyan minibüs devrildi

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde mevsimlik işçileri taşıyan servis aracı devrildi.

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde mevsimlik işçileri taşıyan servis aracı devrildi. Çok sayıda işçinin yaralandığı kazada kurtarma ekiplerinin çalışması devam ediyor.

Kaza, Çay ilçesi çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mevsimlik tarım işçilerine taşıyan minibüs sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç ardından yol kenarındaki şarampole girip ağaçlara çarpıp devrildi. İlk belirlemelere göre, çok sayıda kişinin yaralandığı kazada kurtarma ekipleri çalışma başlattı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Mağaza önündeki sandalyeleri çalan kadın yakalandı
Bu da kargo çetesi
Boğulduğu denize yüzündeki egzama için girmiş
BOZUK ET ÇETESİ ADLİYEDE
Minibüse çarptı, 70 metre sürüklendi