Afyonkarahisar'da vatandaş zamlarla jandarma kaçakla mücadele ediyor

Afyonkarahisar'da jandarma tarafından yapılan başarılı operasyonda, tütün ve tütün mamüllerini izinsiz satan bir işyerinde 22 bin adet kaçak makaron, nargile tütünü ve sigara tütünü ele geçirildi. İş yeri sahibine 120 bin TL ceza uygulandı.

Afyonkarahisar'ın Salar beldesinde yapılan jandarma baskını, kaçak tütün ve tütün mamüllerinin piyasaya sürülmesine engel oldu. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, E.A. isimli şahsın, yetki belgesi olmadan tütün ve tütün mamüllerini sattığı yönünde aldıkları bilgi üzerine harekete geçti. Ekipler, söz konusu adrese düzenledikleri operasyonla 22 bin adet bandrollü boş makaron ele geçirdi.

Aramada ayrıca, 24 paket bandrollü nargile tütünü, 24 paket 100 gramlık sigara tütünü ve 2 paket 200 gramlık sigara tütünü bulundu. Kaçak ürünlere el koyan jandarma, E.A.'yı gözaltına alırken, iş yeri sahibine 120 bin 482 TL para cezası kesildi.

Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği bu başarılı operasyon, kaçakçılıkla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendirildi. Yetkililer, yasa dışı ticaretin önlenmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Yol çalışmasında tır çarptı: Karayolları işçisi hayatını kaybetti
Ahmet Çakar ifadesinin ardından serbest bırakıldı
307 kilometre hızı görüp kendisini çekti, jandarma enseledi
Çakmakla oynayan çocuk evi yaktı
Şantiyede doğalgaz sızıntısı alev aldı: Araç yandı