Afyonkarahisar’da Sonbahar Büyüsü: Doğa Adeta Renk Cümbüşüne Büründü

Afyonkarahisar'da sonbaharın gelişiyle birlikte doğa adeta bir renk şölenine sahne oluyor. Ağaçların sararan yaprakları ve masalsı manzaralar, görenleri kendine hayran bırakıyor.

Afyonkarahisar'da sonbaharın tüm renkleri doğaya yansıdı. Sarı, turuncu ve kızıl tonların hâkim olduğu doğa manzaraları, görenleri adeta büyüledi.

Türkiye genelinde etkisini gösteren sonbahar mevsimi, Afyonkarahisar'da da kendini en güzel haliyle hissettiriyor. Ağaçların yaprak dökmesiyle birlikte doğada büyüleyici manzaralar oluştu.

Bu etkileyici kareler ise Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Araştırma Görevlisi Hakan Yılmaz tarafından kayda alındı. Yılmaz’ın objektifinden yansıyan sonbahar görüntüleri, kısa sürede sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Yaprakların sararması, doğanın kış uykusuna geçiş hazırlığı ve oluşan renk armonisi, hem doğa tutkunlarının hem de fotoğraf meraklılarının ilgisini çekiyor.

Afyonkarahisar’da sonbaharın sunduğu bu eşsiz manzaralar, şehre yolu düşenler için adeta bir kartpostal görüntüsü sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı
10 İL İÇİN TURUNCU KOD UYARISI