Afyonkarahisar'da silahlı kavga: 1 ölü, 4 yaralı

Dinar İlçesi'nde, pazar esnafı arasında çıkan silahlı kavgada, 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

AFYONKARAHİSAR (AA)- Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde, pazar esnafı arasında çıkan silahlı kavgada, 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen Nuri Ü. (62) ile Cevdet Y. (50), Erkan Y. (25), Güngör T. (46) Şahin T. (62) ve Muharrem B. (65) arasında pazar içerisinde yer meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine buradan ayrılan Nuri Ü. Dere Mahallesi'ndeki evinden tabanca alarak, tekrar pazar yerine geldi.

Burada, Cevdet Y, Erkan Y, Güngör T, Şahin T. ve Muharrem B'yi silahla yaralayan Nuri Ü. daha sonra olay yerinden kaçtı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis gelirken, ambulanslarla Dinar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Cevdet Y., burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaraların ise hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, polis ekipleri Nuri Ü.'yü pazar içerisinde bulunan kendisine ait depoda yakaladı.

Nuri Ü'nün gözaltına alınmasının ardından, olayla ilgili soruşturma sürüyor.




AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü