Afyonkarahisar'da patlama

Sandıklı ilçesindeki bir evin bahçesinde meydana gelen patlamada, emekli polis memuru yaralandı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde bir evin bahçesinde meydana gelen patlamada emekli polis memuru yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Fatih Mahallesi Hürmet Sokak'ta emekli polis memuru Bünyamin Çelebi'ye (61) ait evin bahçesinde henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi.

Patlama sesini duyan mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ekibi, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi.

Bahçede yaralı halde bulunan Çelebi, ambulansla Sandıklı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çelebi, burada yapılan müdahalenin ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Patlamanın sebebinin belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Çelebi'nin, ilçede tüfek ve fişek satışı yaptığı bir av bayisini işlettiği öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?