Afyonkarahisar'da fuhuş operasyonu

İhsaniye'deki bazı turistik tesislerde fuhşa aracılık, yer temini ve şantaj suçlamasıyla 14 kişi yakalandı

AFYONKARAHİSAR (AA) - İhsaniye ilçesinde, bazı turistik tesislerde fuhşa aracılık, yer temin ettiği ve şantaj suçlamasıyla 14 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gazlıgöl​ ve Yaylabağı beldelerinde faaliyet gösteren termal villa ve tesislerde "fuhşa teşvik", "fuhuş için aracılık etme", "yer temini" ve "şantaj" suçlarının işlendiği ihbarı doğrultusunda çalışma başlattı.

Ekiplerin eş zamanlı düzenlediği operasyonda Z.G, A.K, M.A, G.D, T.Ö, S.Y, Y.B, H.T, B.G, H.A, C.Y.E, Y.G.B, C.K. ve F.Y. gözaltına alındı.

Zanlılar, emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Bazı şüpheli yakınları, adliye girişinde gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı.

AA

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU