Afyonkarahisar’da bir restoranda hesap ödeme kavgası: 4 yaralı

Afyonkarahisar'da bir restoranda hesap ödeme tartışması kanlı bitti. Çıkan bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'da bir restoranda hesap ödeme tartışması kanlı bitti. Çıkan bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.

Olay, Afyonkarahisar'ın Işıklar beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir restorana gelen müşteriler R.Ç, (32) ile G.Ç. (27) hesap ödeme meselesiyle iş yeri çalışanları A.Ö. (27) ve H.Ö. (24) arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine restoran çalışanı H.Ö, eline aldığı bıçakla, R.Ç. ile A.Ö'yü yaraladı. Karşılıklı darp sonucu da H.Ö. ile G.Ç'de yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kavgada bıçakla ve darpla yaralanan 4 kişi, Afyonkarahisar'daki hastanelere kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Müge Anlı da arıyordu! Zabıta memuru Ali Savaş ırmakta ölü bulundu
Çileden çıkan vatandaşlar metrobüsün önünü kesti
Müebbetlik Firarinin İnanılmaz Değişimi: Estetik Operasyonlar Onu Kurtaramadı
Trafik Kazasında 'Hukuki' Vurgun: Araç Kiralamayan Bile Tazminat Alıyor!
İstanbul'u sahte altınla donatacaklardı