Afyonkarahisar İl Meclisi'nin acı günü! Abdulakdir Cantürk vefat etti

Afyonkarahisar İl Genel Meclisinin Çay Üyesi Abdulakdir Cantürk geçirdiği rahatsızlık sebebi ile hayatını kaybetti.

İGM Üyesi Abdulkadir Cantürk geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Bugün sabaha karşı durumu aniden ciddileşen Cantürk hayatını kaybetti. Merhum Cantürk'ün ölümü sevenlerini yasa boğdu. Cantürk'ün cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Çay Merkez Camii'nde kılındıktan sonra Pınar köyünde toprağa verilecek.

Öte yandan İl Genel Meclisi Başkanlığı da yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
"Uzun zamandır mücadele ettiği hastalığına bugün yenik düşen Çay İl Genel Meclis Üyemiz Abdülkadir Cantürk'ü kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

AFYONKARAHİSAR Haberleri

YERDE YATAN KARISINA TEKME ATTI
Afyon'u Ege ve Akdeniz'e bağlayan yol sisten kapandı
Afyon'da Kışın İlk İşareti: Eseli Yaylası Kar Altında
'Gönülden düşenin peşine düşülmez yazıyordu' kaldırıma çarpıp yaralandılar
Çocuk yaşta katil oldu! Afyonkarahisar'da gençlerin kavgasında kan aktı