Afyon'da şimşekler geceyi aydınlattı

Afyon'da gece geç saatlerde gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Kent merkezi Şuhut ve Bolvadin'de çakan şimşekler adeta geceyi gündüze çevirdi

Afyonkarahisar’da gece geç saatlerde başlayan gök gürültülü sağanak yağışla birlikte çakan şimşekler kenti aydınlattı.

Kent merkezi ile birlikte Şuhut ve Bolvadin ilçelerinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağış gökyüzünde görsel bir şölen oluşturdu.

Çakan şimşekler ile birlikte gece gündüze dönerken, yağışla birlikte hava sıcaklığı da hissedilir derecede azaldı. Meteorolojinin kent için yaptığı tahminler doğru çıkarken, metrekareye ise yaklaşık 12 kilogram yağış düştüğü öğrenildi.

Gök gürültülü sağanak yağış kentte yaklaşık 2 saat sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji’den Hafta Sonu Uyarısı: Sağanak Yağışlar Geliyor
FİLOZOF ATAKAN’IN ŞAŞIRTAN KARİYER DEĞİŞİMİ
Sylvester Stallone Öldü mü? Sosyal Medyayı Sallayan İddianın Aslı
İlyas İlbey’den Kötü Haber: Usta Oyuncunun Böbreğinde Tümör Tespit Edildi
Mahallenin Muhtarları'nın Yıldızına Büyük Acı: Babası da Hayatını Kaybetti