Afyon Akdağ'da orman yangınlarına karşı güvenlik önlemleri arttırıldı

Türkiye'nin en önemli tabiat parklarından birisi olan Afyonkarahisar'daki Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı'nda son günlerde yaşanan orman yangınları dikkate alınarak güvenlik önlemleri arttırıldı.

Sandıklı'da Kaymakam Eflatun Can Tortop başkanlığında gerçekleştirilen asayiş toplantısında Akdağ Tabiat Parkı'nda güvenlik önlemleri artırıldı. Toplantıda son günlerde ülke genelinde artan orman yangınlarına karşı Akdağ Tabiat Parkı'nda jandarma ekipleri aralıksız denetleme yaparken Sandıklı Belediyesi de milli parka bir itfaiye aracı ve itfaiye ekibini aralıksız 24 saat görevlendirdi. Jandarma ekipleri ise 3 motorize ekip ile bölgede 24 saat aralıksız denetim yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

9'U ÇOCUK 33 KİŞİ TUTUKLANDI
Ağaç ve Peyzaj A.Ş.'de 7 kişi serbest
KAVGAYI AYIRMAK İSTEDİ CANINDAN OLDU
BU MESAJA TIKLAYANIN HESABI BOŞALIYOR
Serik’te ’tefecilik’ ve ’kara para aklama’ operasyonunda 7 tutuklama