Afyon'da 146 Yıl Cezası Bulunan Firari Yakalandı

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık ve karşılıksız çek suçlarından 146 yıl hapis cezası olan firari zanlı polisin operasyonuyla yakalandı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahıslara yönelik yürüttüğü saha ve sistem araştırmalarında dev bir başarıya imza attı.

Yapılan titiz takip neticesinde, hakkında rekor hapis cezası bulunan M.E. isimli firarinin il sınırları içerisinde olduğu belirlendi.

Suç Dosyası Kabarık Çıktı

Yakalanan M.E.'nin dosyası oldukça kabarık. Firari şahsın; şirket yöneticilerinin ticari faaliyetleri sırasındaki dolandırıcılıkları, bilişim ve banka sistemlerini kullanarak yapılan nitelikli dolandırıcılık, cezaevinden kaçma ve karşılıksız çek düzenleme gibi çok sayıda suçtan arandığı tespit edildi.

Cezaevine Gönderildi

Hakkında kesinleşmiş toplam 146 yıl 5 ay 24 gün hapis cezası bulunan M.E., emniyet güçlerinin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan hükümlü, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kaçak avlanan 3 ton balık ele geçirildi
Halk otobüsünün çarptığı yaşlı kadın ağır yaralandı
Kozinoğlu Dosyasında Yıllar Sonra Çıkan Belge
"Beni uyuşturucuya alıştırdılar, müebbet yatamam" deyip canına kıydı
Ters Yöne Giren Alkollü Sürücü Motokuryeye Çarptı