Afyon Kahve Festivali 3. Yılında Ayna Konseriyle Sona Erdi

Afyonkarahisar'da düzenlenen Afyon Kahve Festivali, bu yıl da büyük bir coşku ile sona erdi. Park Afyon AVM tarafından organize edilen festival, Ayna konseri ile final yaptı.

Dün başlayan ve kahve severlerle eğlence tutkunlarını bir araya getiren Afyon Kahve Festivali, bu yıl da büyük ilgi gördü. Katılımcılar, çeşitli kahve çeşitlerini deneyimleme fırsatı bulurken, 90'ların unutulmaz sanatçılarının performansları ile geçmişe yolculuk yaptı.

Ayna Grubu Coşkulu Performansı ile Göz Doldurdu

Festivalin final günü, Park Afyon AVM'de gerçekleşen Ayna konseri ile taçlandı. Grup Ayna, sahnede seslendirdiği birbirinden güzel ve unutulmaz şarkılarla katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, festival katılımcıları coşkulu anlar yaşadı.

Yoğun İlgi ve Keyifli Anlar

Katılımın oldukça yoğun olduğu festivalde, özellikle gençlerin konser alanına gösterdiği ilgi dikkat çekti. Ayna grubunun enerjik performansı, festivalin başarısını pekiştirdi ve katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Beyoğlu'ndaki 'Tasma' Skandalında İstenen Ceza Belli Oldu
Gökhan Türkmen Konseri Sonrası Afyon'da Büyük Tartışma: Menajere Hakaret İddiası!
Mesut Yar, NTV’den Ayrıldı; Yeni Adresi TV100 Oldu
MASTERCHEF SERHAT'IN MEKANI KURŞUNLANDI
'Suç Gelirini Aklama' İddiasıyla Yargılanan Sertaç Taşdelen Tahliye Edildi