Afyon ekibi deprem bölgesinde su şebekeleri için çalışıyor

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi sıhhi tesisat ekipleri Hatay'da merkez ilçeler başta olmak üzere birçok köyün su şebekesini aktif hale getiriyor.

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi sıhhi tesisat ekipleri Hatay'da merkez ilçeler başta olmak üzere birçok köyün su şebekesini aktif hale getiriyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili yerle bir eden depremlerin ardından su şebekeleri de büyük hasar görmüştü. Hatay'da kullanılamayan su şebekelerini Afyonkarahisar İl Özel İdaresi sıhhi tesisat ekipleri kent merkezindeki su şebekesini aktif hale getirmek için gece gündüz çalışıyor. Köylerde de çalışmasını sürdüren 6 kişilik ekip büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TESK SEÇİMİNDE FLAŞ GELİŞME
Turistik Karaelmas Ekspresi yeniden raylarla buluşuyor
İnşaat atıkları yeni yapıların hammaddesi olabilir
ASRİAD Konya Heyeti Bursa'daki Bayrak Değişimine Katıldı
3 İsmi İşaret Etti! Kurtlar Vadisi Neyi Biliyordu?