Afyon Belediyesi'nde en düşük maaş 40 bin TL oldu

Afyonkarahisar Belediyesi ile yetkili sendika arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi sonrası en düşük işçi maaşı 40 bin TL'ye yükseltildi.

Afyonkarahisar Belediyesi, çalışanlarının sosyal ve mali haklarını güçlendirmeye yönelik önemli bir adımı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza töreninde atılan imzalar ile en düşük işçi maaşı 40 bin TL'ye yükseltildi.

Ayrıca çalışanlara Kurban Bayramı'nda 5 yevmiye, Zafer Bayramı'nda 5 yevmiye olmak üzere toplam 10 yevmiye ikramiye ödenmesi de kararlaştırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

AFYONKARAHİSAR Haberleri

Bolvadin'de israf ve çevre kirliliği tepkiye neden oldu
Kontrolden Çıkan Otomobil Tarım Arazisine Savruldu: 20 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti
Kafası kapıya sıkışan 4 yaşındaki çocuğun imdadına itfaiye yetişti
Sıcaklardan Kaçan Çocuklar Süs Havuzunda Tehlikeye Meydan Okudu
Bolvadin’de Korkutan Yangın: 45 Dekar Buğday Kül Oldu