Afganistan'da Taliban'a operasyon

Ülkenin farklı vilayetlerinde düzenlenen operasyonlarda, 68 Taliban militanının öldürüldüğü belirtildi

KABİL (AA) - Afganistan'ın farklı vilayetlerinde düzenlenen operasyonlarda, 68 Taliban militanının öldürüldüğü bildirildi.

Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Afganistan'ın Paktika, Kunduz, Gur, Uruzgan, Badahşan ve Helmand vilayetlerinde son 24 saatte düzenlenen operasyonlarda, 68 militanın öldürüldüğü kaydedildi.

Ölenlerin arasında 4 örgüt komutanının bulunduğu ifade edilen açıklamada, operasyonlarda 36 militanın yaralandığı ve ikisinin de sağ olarak yakalandığı vurgulandı.

Açıklamada, ayrıca operasyonlar sırasında çıkan çatışmalar sonucu, 6 güvenlik görevlisinin de yaşamını yitirdiği belirtildi.

AA

Gündem Haberleri

RAHMİ KOÇ'A SUÇ DUYURUSU
İSMAİLAĞA’DAN SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI
BAKANLIK 15 BİN PERSONEL ALIYOR
Dilan Polat'a sosyal medya yasağı
Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin