Afgan uyruklu uyuşturucu tacirlerine operasyon: 2 tutuklama

Aksaray'da Afganistan uyruklu uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 3 şüpheli bir miktar eroin maddesiyle birlikte yakalandı.

Aksaray'da Afganistan uyruklu uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 3 şüpheli bir miktar eroin maddesiyle birlikte yakalandı. Şüphelilerden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyon, Zincirli Mahallesi'nde bir daireye gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, Afganistan uyruklu bazı şahısların uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şubesi ekipleri, Hüseyin A. (37), Amanollah N. (43) ve İbrahim N.'yi (44) takibe aldı. Yaklaşık 1 ay şüpheliler üzerinde teknik ve fiziksel olarak takip yapan polis, yeterli delil ve bulgulara ulaşınca operasyon için düğmeye bastı. Daireye gerçekleştirilen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken yapılan aramalarda bir miktar eroin maddesi ile bir miktar uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen nakit para ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgularının ardından Aksaray Adliyesine sevk edilirken, Hüseyin A. ile Amanollah N. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli ise serbest bırakıldı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Sır gibi ölüm: 3 kardeşin denize nasıl düştüğü araştırılıyor
Köpekten Kaçarken Düşen 15 Yaşındaki Berat Hayatını Kaybetti
Emekli Polisin Dehşet Saçtığı Olayın Detayları Netleşti
Alihan Kuriş'in firari kardeşi Hilmi Tuna Kuriş yakalandı
Emekli polis kız arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü