Afet bölgesine kamyonlarla yardım gönderiliyor

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremler sonrası afet bölgesi ilan edilen 10 ile yardımlar sürüyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremler sonrası afet bölgesi ilan edilen 10 ile yardımlar sürüyor. Merkezi hükümetin ve belediyelerin yanı sıra vatandaşlar da yardım malzemelerini kamyonlarla afet bölgesine gönderiyor.

Önce Kahramanmaraş'ın Pazarcık, ardından Elbistan ilçesinde meydana gelen depremler sonucunda 10 il afet bölgesi ilan edildi. Merkezi hükümet ve belediyelerin yanı sıra bazı vatandaşlar da yardımları kendi imkanları ile afet bölgesine gönderiyor. İş adamları Teoman Mutlu ve Serkan Mutlu, kamyonlar dolusu battaniye ve bebek bezini memleketleri Malatya'ya gönderdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Avrupa'daki Gurbetçiler İçin Türksat 4A Rehberi! Almanya, Avusturya ve Hollanda İçin Frekans Ayarları
Türksat Frekans Değişikliği: Çanak Anten Ayarı Nasıl Yapılır? Anten Yönü Değişecek mi?
Ukrayna’dan Savaş Çakar’ın ailesine tepki çeken mesaj: Hak ettiğini aldı
5. İstanbul Festivali'nde Ateez Rüzgarı: Kilometrelerce Kuyruk Oluştu
Gazeteci Nuray Başaran’dan İYİ Parti ve CHP Hakkında Şok İddia