AFAD: “Hayati durumlar haricinde telefon görüşmesi yapmaktan kaçının”

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), hayati durumlar haricinde telefon görüşmesi yapmaktan kaçınılması gerektiğini bildirdi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), hayati durumlar haricinde telefon görüşmesi yapmaktan kaçınılması gerektiğini bildirdi.

AFAD'tan yapılan açıklamada, "Yolları, bölgeye sevk edilen arama kurtarma ekipleri ve acil yardım araçları için boş bırakın. Haberleşmelerinizi kısa mesaj servisi (SMS) ve internet tabanlı mesajlaşma yazılımları üzerinden yapınız. Hayati durumlar haricinde telefon görüşmesi yapmaktan kaçının" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Müge Anlı da arıyordu! Zabıta memuru Ali Savaş ırmakta ölü bulundu
Çileden çıkan vatandaşlar metrobüsün önünü kesti
Müebbetlik Firarinin İnanılmaz Değişimi: Estetik Operasyonlar Onu Kurtaramadı
Trafik Kazasında 'Hukuki' Vurgun: Araç Kiralamayan Bile Tazminat Alıyor!
İstanbul'u sahte altınla donatacaklardı