ADT, "Muammer Muammer" ile "perde" diyecek

Adana Devlet Tiyatrosu (ADT), sezonu "Muammer Muammer" adlı...

Adana Devlet Tiyatrosu (ADT), sezonu "Muammer Muammer" adlı komedi oyunu ile açacak.

ADT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Orhan Kemal'in yazdığı, Erman Canatan'ın oyunlaştırdığı eserin rejisörlüğünü Murat Çidamlı yapıyor.

Dekor tasarımı Murat Gülmez, kostümleri Özge Akarsu, ışıkları İbrahim Karahan, müzikleri ise Onur Yüce'ye ait oyunda, Doruk Nalbantoğlu, Gökhan Doğan, Murat Özben, Murat Aslan, Burçin Börü, Sevinç Gediktaş, Saliha Karahasan, Özgür Küçüköner, Ali Can Aktan, Eda Altunkara, Ercan Uslu ve Vahit Yöney rol alıyor.

İki perdelik müzikli komedide, memurluk hayatına atılan ancak iyi, doğru ve dürüst bir insan olduğu için başarısız olan Muammer'in kaderine isyan edip kötü bir insan olmaya çalışması fakat bunda da başarısız olması anlatılıyor.

Sezonun ilk oyunu "Muammer Muammer", 25 Ekim Salı günü saat 20.00'de Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Oyun ayrıca, 26-28 Ekim'de saat 20.00'de, 29 Ekim Cumartesi günü de saat 15.00 ve 20.00'de izleyici ile buluşacak.

 

Kültür Sanat Haberleri

Denizli bu kazıya kilitlendi! Laodikeia Antik Kenti yüzde yüz tempoda
Konya'da 23 Nisan Coşkusu: Migros Tiyatro Festivali 30. Kez Perdelerini Açıyor!
M1 Konya’da Çocuklara Uzay Yolculuğu
Genç oyuncu Mustafa Konak’ın başrolünde yer aldığı "Yerçekimi" filmine ödül
Turistler işçi gibi çalıştı