Adıyaman'daki terör operasyonu

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 8 zanlıdan 4'ü tutuklandı

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda mahkemeye sevk edilen 8 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, terör örgütü PKK/KCK ve gençlik yapılanması YDG-H üyelerine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, kent merkezi, Kahta ve Besni ilçelerinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 4'ü savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı, 4'ü ise sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Kent merkezi ve Besni ile Kahta ilçelerinde 4 Haziran'da eş zamanlı düzenlenen operasyonda 8 kişiyi gözaltına alınmış, 16 adreste yapılan aramada çok sayıda örgütsel döküman ele geçirilmişti.


AA

Gündem Haberleri

Okul önünde bıçak satarken yakalandı
‘Benim çocuğum yapmaz’ demeyin!
TOKİ kiralık sosyal konutta ikinci aşama
Burhanettin Duran'dan Küresel Kriz ve Medya Açıklaması
Dizisi final yaptı sinemada 4 filmi gösterildi tartışması bitmedi