Adıyaman'da zırhlı aracın devrilmesi

Vali Erin, özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan polisleri ziyaret etti

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Valisi Abdullah Erin, özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan polislere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Erin, Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları Rıza Cerit ve Selvet Şimşek'i ziyaret için Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti.

Yaralı polislere geçmiş olsun dileklerini ileten ve sağlık durumuyla ilgili hastane yetkililerinden bilgi alan Erin, polislerin aileleriyle de görüştü.

Erin'e İl Jandarma Komutanı Yarbay Ercan Atasoy ve İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner de eşlik etti.

Adıyaman'da geçen hafta özel harekat polislerini taşıyan zırlı aracın devrilmesi sonucu bir polis memuru şehit olmuş, 2'si yaralanmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu