Adıyaman'da uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheliden adliyeye sevk edilen 3'ü tutuklandı

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı mahallerinde yaptıkları asayiş uygulamasında şüphelilerin araçlarında, üstlerinde ve evlerinde yaptıkları aramalarda 7 uyuşturucu hap, 33 gram sentetik uyuşturucu ve bir miktar eroin ele geçirdi.

Ele geçirilen uyuşturucuyla ilgili A.D, İ.S, F.Y, M.A, M.B. ve D.E. gözaltına alınarak sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Öte yandan bir ihbarı değerlendiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kahta kara yolunda üzerinde araziye gömülü vaziyette 850 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi. Ekipler, A.B, S.K. ve A.D'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada ise ruhsatsız bir pompalı av tüfeği ve 140 gram sentetik uyuşturucu daha ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen A.B, S.K. ve A.D, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Gözaltına alınan diğer 6 şüphelinin ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü