Adıyaman'da FETÖ/PDY soruşturması

Besni ilçesinde FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında, meslekten ihraç edilen 2 eski öğretmenden 1'i tutuklandı

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'ın Besni ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında meslekten ihraç edilen iki eski öğretmenden biri tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Besni Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan eski öğretmenlerden Bünyamin T. ve Ahmet K. emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Bünyamin T. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer zanlı Ahmet K'nın ise Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hakkında yakalama kararı bulunduğu için bu ile gönderileceği öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?