Adıyaman'da deprem oldu! Malatya’da ağır hasarlı 4 katlı bina çöktü

Malatya'da Adıyaman merkezli meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde ağır hasarlı 4 katlı bir bina çöktü. Olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremin ardından bölge bir ayı aşkın zamandır beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Sarsıntılarda ağır hasarlı binalar çökerken, tek can kaybetmeye tahammülü kalmayan ekipler anında müdahale ediyor.

Malatya'da Adıyaman merkezli meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde ağır hasarlı 4 katlı bir bina çöktü.

Malatya kent merkezi Fuzuli Caddesi'nde Adıyaman-Sincik merkezli 21.55'te meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde ağır hasarlı ve bir bölümü daha önce yıkılan 4 katlı bina çöktü. Çökme sonrası olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. Ekipler tarafından yaklaşık 30 dakika gerçekleştirilen çalışmalarda enkaz altında kalan herhangi kimsenin olmadığı belirlenirken Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan olay yerine gelerek bilgi aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ÇÖPTE BAŞLADI, SANAYİYE YAYILDI
Zabıtalara Direnen Dilenci Kadın “Taciz Ediyorlar” Diye Bağırdı
Ehliyetsiz 3.30 promil alkolle direksiyon başına geçti, 200 bin TL ceza yedi
5 Casper daha gözaltında
İzmir’de özel okulda akran zorbalığı ve veli şiddeti