Adıyaman'da cenazede kavga

Adıyaman'da cenaze namazı sırasında ölen kişinin çocukları ile cenazeye katılan akrabaları arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı, olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'da cenaze namazının kılınacağı esnada iki aile arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bahçecik Mahallesi Yeni Mezarlık Camisinde Mehmet Özer'in cenaze namazının kılınacağı sırada Özer'in çocukları, babalarına ölmeden önce kötü davrandıkları iddiasıyla akrabaları olan Kaplan ailesinin taraflarıyla tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Yakup Kaplan, Abdullah Kaplan, Murat Kaplan ve Abuzer Özer, bıçakla ve darp sonucu yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı

Polis ekipleri, kavgaya karıştıkları belirlenen 6 kişiyi gözaltına aldı.

Bu arada Özer'in cenazesi bir süre bekletildikten sonra kılınan cenaze namazının ardından yakınları tarafından defnedildi.

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü