Adıyaman hayalet şehre döndü

Kahramanmaraş merkezli depremde binden fazla kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman adeta hayalet şehre döndü.

Kahramanmaraş merkezli depremde binden fazla kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman adeta hayalet şehre döndü. Adıyaman sokaklarında enkaz yığını haline gelen binalar, binaların altında kalan araçlar ve şehirdeki sessizlik İHA ekibi tarafından görüntülendi.

Toplamda 6 bin 957 kişinin hayatını kaybettiği, 38 bin 224 kişinin yaralandığı, 10 şehri etkileyen deprem Adıyaman'ı da vurdu. Şehir merkezinde birçok noktada arama kurtarma ekipleri çalışmalarını sürdürürken çok katlı binaların yerle bir olduğu şehirde büyük dram yaşanıyor. Depremin 3'üncü gününde günün ilk ışıklarıyla kaydedilen görüntüler izleyenlerin yüreğini sızlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TESK SEÇİMİNDE FLAŞ GELİŞME
Turistik Karaelmas Ekspresi yeniden raylarla buluşuyor
İnşaat atıkları yeni yapıların hammaddesi olabilir
ASRİAD Konya Heyeti Bursa'daki Bayrak Değişimine Katıldı
3 İsmi İşaret Etti! Kurtlar Vadisi Neyi Biliyordu?