Adını Kalbie Yazdım dizisi geliyor

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun üstlendiği 'Adını Kalbime Yazdım' dizisinin çekimlerine başlandı

Kadrosunda İpek Karapınar, Serhan Yavaş, Tolga Güleç, Erkam Aydar, Meltem Miraloğlu, Emel Göksu, Özge Korkmaz, Fatma Öney, Sertan Erkaçan, Aybike Turan, Kadir Turan, Pervin Ünalp ve Dine Altınok gibi oyuncuları bulunduran "Adını Kalbime Yazdım" dizisi Ekim ayında Show TV'de başlıyor!

MİDYAT'TE ÖZEL SET HAZIRLANDI

Kan davasının gölgesinde bir aşk hikayesi Midyat – İstanbul hattında Bozbeyler ile Pehlivanlar Midyat'lı Ömer ( Serhan Yavaş ) ile İstanbullu Leyla ( İpek Karapınar)'ın mutlu sona giden aşklarının hikayesine, bir kan davasının gölgesi düşer!

Show TV'nin yeni dizisinin İstanbul'da başlayan çekimleri önümüzdeki günlerde Midyat'ta devam edecek. Dizi için Mardin'in Midyat ilçesinde özel bir set hazırlandı.

DİZİNİN KONUSU

Mardin'li köklü bir aile olan Bozbeyler'in büyük oğlu Ömer, İstanbul'da büyümüş ve kendine bir hayat kurmuştur. Yolu İstanbullu Leyla ile kesişen Ömer'in karşısına ummadığı bir anda "töre" çıkar! Düşman aile Pehlivanların yeni ağası Halil'in alevlendirdiği intikam ateşi, İstanbul'a kadar sıçrayıp, iki gencin hayatının ortasına düşer.

Medya Haberleri

Selçuklu Sarayında İktidar Savaşı Başlıyor
Gönül Dağı 7. Sezon Zaman Atlamasıyla Geliyor: Gedelli’nin Yeni Nesil Amcaoğulları Kimler Oldu?
Ciddi Sağlık Sorunlarını Geride Bırakmıştı: Ufuk Özkan Sahalara Döndü
Nüfusunun Yaklaşık 3 Katı Alanı Doldurdu
Manifest grubunun kurucusu ve menajeri Tolga Akış gözaltına alındı