Adanaspor'da, Elazığspor hazırlıkları sona erdi

Teknik Sorumlu Arın: "Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşu nedeni ile 5 Ocak günü Adanalılara anlamlı bir hediye vermek düşüncesindeyiz"

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor'da, Elazığspor hazırlıkları sona erdi.

Elazığspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Adanaspor, son çalışmasını yaptı. Elazığspor maçında cezalı Luiz ve sakatlığı nedeni ile Kaleci Evren Özyiğit forma giyemeyecek. Evren’in yerine genç kaleci İrfancan Eğribayat kadroya dahil edildi. Hafta başında bu yana çalışmalarda yer almayan Tiago Bezerra ise son antrenmanda yer aldı. Bu futbolcunun son durumu maç günü belli olacak. 

Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, ilk yarıyı iyi bir şekilde kapatmak istediklerini ve futbolcularına güvendiğini kaydetti.

Son 3 maçta 4 puan aldıklarını hatırlatan Arın, bu seriyi 7 puanla sürdürmek istediklerini belirterek, "Oyuncularım zoru başarmaya devam edecektir. Rakibimiz üst sıraları hedefleyen bir takım. Biz de sahaya puan almak için çıkacağız. Hava koşullarının nasıl olacağını bilmiyoruz. Hiçbir mazerete sığınmadan tatile moralli bir şekilde çıkmak en büyük dileğimiz. Maç günü ise bizim için ayrı bir önem taşıyor. Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşu nedeni ile 5 Ocak günü Adanalılara anlamlı bir hediye vermek düşüncesindeyiz’’ ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi
Konyaspor Maçı Sonrası Loca Krizi
Kerem Aktürkoğlu'nun Son Durumu Belli Oldu
Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Savunmayı Sağlama Aldı
Konyaspor Galibiyeti Sonrası İsmail Kartal'dan Transfer ve Sakatlık Açıklaması