Adana'nın çocuk trafik polisleri! Kur'an kursunda anlamlı eğitim

Adana'da polis Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında kuran kursuna gelen çocuklara temel trafik eğitimi verdi.

Adana'da polis Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında kuran kursuna gelen çocuklara temel trafik eğitimi verdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri "trafik dedektifleri" projesi kapsamında cami cami gezerek kuran kursuna gelen çocuklara temel trafik eğitimi veriyor.

Polis, çocuklara emniyet kemeri, kask kullanımı, yaya geçidini kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar, trafik işaretleri gibi konular hakkında eğitim verdi.

Eğitimin sonunda çocuklara kırmızı düdük ile "trafik dedektifi" kimlik kartları dağıtıldı.

Çocuklar, trafik konusunda verilen eğitim sayesinde bilmediklerini öğrendiklerini belirterek, "Düdük ve kimlik kartı verilmesine de çok sevindik. Artık biz de bir trafik polisiyiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

DİLİM ERİŞİME AÇILDI
YILBAŞI ÖNCESİ OKULLAR AÇIK MI, YARIM GÜN MÜ?
ÇEYREK ALTINI KAPTI
GELECEĞİN SANATÇILARI SELÇUKLU’DA YETİŞECEK
OKULA BAŞLAMA YAŞI DEĞİŞİYOR