Adanalı kebapçı köy okulunda çocuklara kebap yaptı

Adanalı kebapçı Cihangir Korkmaz, Aladağ ilçesinin kırsal mahallelerinde eğitim gören çocuklara kebap yaptı, oyuncak dağıttı.

Adanalı kebapçı Cihangir Korkmaz, Aladağ ilçesinin kırsal mahallelerinde eğitim gören çocuklara kebap yaptı, oyuncak dağıttı.

Kebapçı Cihangir Korkmaz, Aladağ ilçesinde Kızıldam İlkokulu'nda çocuklarla bir araya geldi. Çocuklara oyuncak dağıtarak onları mutlu eden Korkmaz, okul bahçesinde mangal da yaktı. Pişirdiği kebapları çocuklara ve köylülere elleriyle ikram etti. Kebabı yiyen çocuklar Korkmaz'a teşekkür etti.

Çocuklarla güzel bir gün geçirdiklerini ifade eden Korkmaz, "Bu tür etkinlikleri her ay yapıyoruz. Kimi zaman mont, ayakkabı kimi zaman kırtasiye malzemeleri, toplar alarak okullara gidip öğrencilere hediye ediyoruz. Onlarla buluşup keyifli vakit geçiriyoruz. Onlara kebap yapıyoruz bu bizleri mutlu ediyor çocuklarda mutlu oluyorlar" dedi.

Cihangir Korkmaz, bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

72 kolonlu otomobil, fuarın ilgi odağı oldu
Gönülden CİMER’e Bülteni Yayınlandı
Resmi Gazete’de yayımlandı: Siber Güvenlik Başkanlığı’na üst düzey atamalar
Milli Emlak Sınav Sonuçları Açıklandı
TESK'TE KOLTUK DEĞİŞİMİ