Adanalı kebapçı deprem bölgelerine giderek kebap yapıyor

Adanalı kebapçı Yaşar Aydın, depremin ilk gününden bu yana tonlarca et ile on binlerce Adana Kebap dağıtarak depremzedelerin yanında olmayı sürdürüyor.

Adanalı kebapçı Yaşar Aydın, depremin ilk gününden bu yana tonlarca et ile on binlerce Adana Kebap dağıtarak depremzedelerin yanında olmayı sürdürüyor.

11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler büyük yıkıma yol açarken, Adana'da kebapçılık yapan Yaşar Aydın depremin ilk gününden bu yana her ile tek tek giderek depremzedelere on binlerce kebap ikram etti. Son olarak dün Osmaniye'ye giden Yaşar Aydın ve ekibi, burada binlerce kebap daha hazırladı. Daha sonra kebapları pişiren Aydın, Osmaniyeli depremzede vatandaşlara dağıttı.

Kebaplarını alan depremzedeler, Aydın'a teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

BAŞKAN ARPAGUŞ'TAN ÜÇ AYLAR MESAJI
Yarbay Ali Tatar'ın mezarında buluştular
YouTuber Nedim Kuru fitili ateşledi: Marmara Denizi’ndeki Uçak Enkazı Aileleri Umutlandırdı
Kızını ve damadını depremde kaybetti, torunlarına annelik yapıyor
OTOYOL JANDARMASI SAHADA