Adana’dan İstanbul’a askeri uçakla 52 yaralı getirildi

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremzedelerin diğer illere tahliyeleri devam ediyor.

Adana'dan askeri kargo uçağıyla 52 yaralı İstanbul'a getirildi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremzedelerin diğer illere tahliyeleri devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetlerine ait kargo uçağı Adana'dan kalkarak akşam saatlerinde İstanbul'da bulunan Atatürk Havalimanı Askeri Apronu'na 52 yaralı getirdi. Yaralılar askerlerin yardımlarıyla havalimanında bekleyen ambulanslarla alınarak tedavilerinin yapılması için çevre hastanelere götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TESK SEÇİMİNDE FLAŞ GELİŞME
Turistik Karaelmas Ekspresi yeniden raylarla buluşuyor
İnşaat atıkları yeni yapıların hammaddesi olabilir
ASRİAD Konya Heyeti Bursa'daki Bayrak Değişimine Katıldı
3 İsmi İşaret Etti! Kurtlar Vadisi Neyi Biliyordu?