Adana'daki bıçaklı kavga

Kavga sırasında yaralanan katil zanlısı, tedavisinin ardından tutuklandı

ADANA (AA) - Adana'da çıkan bıçaklı kavgada bir kişiyi öldürdüğü iddia edilen zanlı cezaevine gönderildi.

Merkez Sarıçam ilçesinde İsmail Utancak'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında, kavgada yaralanan Mehmet Serin (32), hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Cinayet Büro Amirliğindeki sorgusu tamamlanan zanlı, Adana Adli Tıp Birimi'ndeki sağlık kontrolünün ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Merkez Sarıçam ilçesinde 19 Eylül'de İsmail Utuncak ile Mehmet Serin arasında bıçaklı kavga çıkmış, her iki kişi de yaralanmıştı. Utancak, kaldırıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmiş, Serin ise Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI