Adana'da terör saldırısı

Seyhan ilçesindeki polis kontrol noktası yakınlarına PKK'lı teröristlerce iki el yapımı patlayıcı ve bir ses bombası atıldı- Olayda ölen ya da yaralanan olmadı

ADANA (AA) - Adana'nın Seyhan ilçesinde, polis kontrol noktası yakınlarına PKK'lı teröristlerce iki el yapımı patlayıcı ve ses bombasıyla saldırı düzenlendi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Küçükdikili Mahallesi'ndeki polis kontrol noktasına terör örgütü mensubu bir grup tarafından çiviyle desteklenmiş iki el yapımı patlayıcı atıldı.

Patlayıcılar, ekiplerin bulunduğu alanın yanındaki kullanılmayan iki katlı binanın çatısına isabet etti.

Olay yeri inceleme ekiplerin bölgede çalışma yaptığı sırada ise terör örgütü üyesi bir grup, polislerin yakınına ses bombası attı.

Güvenlik güçlerinin havaya ateş açarak karşılık vermesi üzerine terör örgütü üyeleri ara sokaklara kaçtı.

Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.


AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü