Adana’da telefon dolandırıcılarına suçüstü

Adana'nın Karaisalı ilçesinde kendilerini telefonda jandarma olarak tanıtarak bir kadını dolandırmak isteyen 4 şüpheli yakalandı.

Adana'nın Karaisalı ilçesinde kendilerini telefonda jandarma olarak tanıtarak bir kadını dolandırmak isteyen 4 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığınca, Karaisalı ilçesine bağlı Gülüşlü Mahallesinde N.B. isimli kadını telefon ile arayan şahıslar kendilerini jandarma personeli olarak tanıtıp, "terör örgütü tarafından bilgileriniz ele geçirildi" diyerek 50 bin TL değerinde ziynet eşyası ile dolandırılmak istendiği, şahısların ziynet eşyalarını aynı mahallenin mezarlıklar bölgesine getirilmesini talep ettikleri ihbarı alındı.

Yapılan operasyon neticesinde 4 şüpheli şahıs mezarlıklar bölgesinde suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan 4 kişi sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kahraman Vatandaş Ekipmansız Daldı! Baraja Uçan Araç Kurtarıldı
Ahbap’lar soruşturmasında Mahsun Kırmızıgül adliyeye geldi
Arızalanan otomobil, genç mühendisin sonu oldu
Afyonkarahisar’da Feci Kaza: Beşi Çocuk 8 Kişi Yaralandı!
AHBAP’lar soruşturmasında Feyza Altun ifade verdi