Adana'da suç örgütüne yönelik operasyon

Çocuklara uyuşturucu satışı yaptırmak ve silah ticareti gibi çeşitli suçlara karıştığı tespit edilen suç örgütüne yönelik operasyonda yakalanan 11 şüpheliden 3'ü tutuklandı

ADANA (AA) - Adana'da suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 8'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, suç örgütüne yönelik 4 gün önce düzenlenen operasyon kapsamında firari 4 zanlının daha yakalanmasıyla gözaltına alınanların sayısı 11'e yükseldi.

Merkez Yüreğir ilçesi Koza ve 19 Mayıs mahallelerinde silah ticareti, silahla yaralama ve tehdit gibi suçlara karıştığı, çocuklara da uyuşturucu satışı yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerin Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 8'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla yürütülen soruşturma kapsamında polis, 3 Mayıs'ta 15 adrese operasyon düzenlemişti. Evlere yapılan baskınlarda 7 kişi gözaltına alınmış, yapılan aramalarda ruhsatsız iki pompalı tüfek, iki tabanca, bunlara ait fişeklerle 220 gram esrar ve 196 uyuşturucu hap ele geçirilmişti.

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu