Adana'da silah kaçakçılığı operasyonu

Operasyonda 11 tabanca ve 2 pompalı tüfek ile çok sayıda mermi ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı

ADANA (AA) - Adana'da düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 11 tabanca ve 2 pompalı tüfek ile çok sayıda mermi ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, merkez Seyhan ilçesindeki Alidede, Bey ve Akkapı mahallelerinde belirlenen 3 adrese operasyon düzenledi.

Adreslerde yapılan aramada 2'si kurusıkı 11 tabanca, 2 pompalı tüfek, 12 şarjör, 120 fişek, 9 kartuş, 3 tabanca gövdesi, silah yapımı ve kuru sıkı tabancaların namlu değişiminde kullanıldığı tahmin edilen cihaz ve aletler ele geçirildi.

Operasyonda Fatih P, İlkay K. ve Şahin Can Ç. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Şüphelilerden Fatih P'nin kurusıkıları gerçek tabancaya dönüştürerek sattığı, sosyal medyadan bulduğu müşterilere silahı posta kutusuna bırakarak ulaştırdığı, parasını da bu yolla aldığı öne sürüldü.

AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı