Adana’da patlayan bomba korkuttu

Adana’da sokağa atılan ses bombası paniğe neden oldu. Ihbarlar üzerine olay yerine gelen çok sayıda ekip, inceleme başlattı

Adana’da kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce sokağa atılan ses bombası patlayarak vatandaşları korkuttu.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi’nde patlama sesi duyan vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve zırhlı araçlar sevk edildi.

Olay yerine ulaşan ekipler, sokakta yaptıkları çalışmada patlamanın ses bombasının neden olduğunu ve çevrede herhangi bir zarar oluşmadığını tespit etti.

Polis ses bombasını atan kişi ya da kişilerin kimliğini tespit ve yakalamak için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

SATIŞ FİYATI DİYE PEŞİNATI YAZDI
Kaçak Masöz Operasyonu: 26 Yabancı Kadın Sınır Dışı Ediliyor
O HIZLA BİLE DEHŞETİ YAŞADILAR
Zillere basarak boş daireyi tespit ettiler, saniyeler içinde kapıyı açtılar
CANINA KIYACAKTI...