Adana’da Muay Thai Turnuvası

Adana'da 6 ülkeden 14 sporcunun mücadele edeceği Muay Thai Turnuvası, 8 Şubat Cuma günü ASKİ Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecek.

Adana'da 6 ülkeden 14 sporcunun mücadele edeceği Muay Thai Turnuvası, 8 Şubat Cuma günü ASKİ Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecek.

Türkiye Muay Thai Federasyonu Genel Koordinatörü Hakan Şahade, Adana Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenecek Muay Thai Turnuvası hakkında düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Şahade, turnuvanın 8 Şubat Cuma günü ASKİ Atatürk Spor Salonu'nda düzenleneceğini belirterek, "Dünyanın 132 ülkesinde yapılan ve çok popüler bir spor olan Muay Thai artık ülkemizde de tanınıyor. Amacımız, ülkemizdeki başarılı milli sporcularımızı televizyonda yapılan maçlarla daha iyi tanıtmak ve başarılı olmalarını sağlamak. Organizasyona Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Azerbaycan, İran, Gürcistan ve Portekiz'den toplam 14 sporcu katılacak" dedi.

Spor Haberleri

Fatih Tekke yakınmayı bırakıp maça odaklandığını açıkladı
Osimhen ve Icardi'yi Bile Gölgede Bırakan Rakam...
64. KUPA SAHİBİNİ BULUYOR
Bernardo Silva'nın Galatasaray'dan İstediği Maaş Dudak Uçuklattı
UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Aston Villa kupasını aldı