Adana'da kaçak et operasyonu

Merkez Yüreğir ilçesindeki bir evin ahırında ramazanda piyasaya sürüleceği tahmin edilen kesilmiş 8 at bulundu- Kesim için bekletildiği öne sürülen 25 at kurtarıldı

ADANA (AA) - Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde düzenlenen kaçak et operasyonunda, iki katlı evin depo kısmında kesilmiş 8 at bulundu, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Koza Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenledi.

İki katlı evin depo kısmında arama yapan ekipler, 8'i kesilmiş 33 at buldu. Ekipler kesim yaptığı belirlenen 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Operasyonun ardında kurtarılan 25 atın Yüreğir Belediyesi Zabıtası ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağına teslim edileceği belirtildi.

Şüphelilerin polis merkezindeki işlemleri sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?