Adana'da iş yeri deposunda yangın

Kent merkezinde bir aktarın deposunda çıkan yangında iki kişi dumandan etkilendi, bir itfaiye eri ise yaralandı

ADANA (AA) - Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir aktarın deposunda çıkan yangında dumandan etkilenen iki kişi ile yaralanan itfaiye erine sağlık ekipleri müdahale etti.

Saydam Caddesi'nde bir aktar tarafından 4 katlı binanın depo olarak kullanılan 3'üncü katında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangını fark eden çevre sakinlerinin durumu bildirdiği Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile bazı vatandaşlar alevlere müdahale etti.

Bu sırada dumandan etkilenen iki kişi ile kimyasal bir maddenin parlaması sonucu elinden ve yüzünden hafif şekilde yaralanan itfaiyecilere 112 Acil Servis ekiplerince ambulansta tedavi uygulandı.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasıyla söndürülen yangında, depoda hasar oluştu.

Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı bildirildi.

AA

Gündem Haberleri

Ambulansa yol vermeyen o sürücü yakalandı
Bu baharatın kilosu 900 bin TL: 150 bin çiçekten 1 kilo çıkıyor
ŞEHİRLER NASIL DEĞİŞECEK?
Ailenin dramına dayanamayan komşuları CİMER’e başvurdu: Sonuç duygulandırdı
HAL SORUŞTURMASINDA KARAR ÇIKTI