Adana'da "huzur" operasyonu

ADANA (AA) - Adana polisi, kentte huzur ve asayişin sağlanmasına yönelik uygulama kapsamında uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 7 şüpheli ile aranan...

ADANA (AA) - Adana polisi, kentte huzur ve asayişin sağlanmasına yönelik uygulama kapsamında uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 7 şüpheli ile aranan 4 kişi yakalandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terör, Asayiş, Özel Harekat, Uyuşturucu ile Mücadele şubelerine bağlı 400 polis, merkez Seyhan ilçesi Narlıca Mahallesi'nde "huzur" operasyonu düzenledi.

Mahallenin ana caddelerinde ve ara sokaklarda önlem alan ekipler, araçlar ile metruk binalarda eğitimli köpeklerle detaylı arama yaptı. Yapılan aramalarda taşların ve çöplerin arasına gizlenmiş bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Uygulamada, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 7 kişi ile aranan 4 şüpheli yakalandı. Plakasız 5 motosiklet ise trafikten men edildi.

Bu arada ekipler, fuhuş için pazarlık yaptığı ileri sürülen çok sayıda kadını da gözaltına aldı. Ahlak Büro Amirliğine götürülen kadınlara, Kabahatler Kanunu hükümlerince cezai işlem uygulandı.

Öte yandan İl Emniyet Müdürü Osman Ak, operasyon sırasında bir kahvehane ile eve girerek vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Ak, kentte huzurun sağlanması amacıyla operasyonların devam edeceğini, suçlulara göz açtırmayacaklarını belirtti.


AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı