Adana’da hava destekli, 1739 polisle “Huzur ve Güven” uygulaması

Adana'da hava destekli, bin 739 polisin katılımıyla "Huzur ve Güven" uygulaması gerçekleştirildi.

Adana'da hava destekli, bin 739 polisin katılımıyla "Huzur ve Güven" uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada çeşitli suçlardan aranan 58 kişi yakalanırken 7 adet de ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü kent genelinde helikopter destekli bin 739 polisin katılımıyla "Huzur ve Güven" uygulaması düzenlendi. Kentin birçok noktasında trafik ve asayiş denetimleri yapıldı. Uygulamada, 14 bin 886 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yapılırken çeşitli suçlardan aranan 58 kişi yakalandı. Uygulama noktalarında şüpheliler üzerinde ve araçlardan yapılan aramalarda 6 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 154 gram sentetik kannabinoid, 12,25 gram esrar, 103 gram kokain, 1,85 gram metamfetamin ve 27 adet ecstasy hap ele geçirdi.

Uygulamanın trafik yönünde ise 6 bin 178 aracın plaka sorgusu yapılırken 2 adet çalıntı motosiklet ele geçirildi. 50 araca ise toplam 154 bin 409 TL trafik yönünden para cezası kesildi. Umuma açık yerlere yapılan denetimlerde 9 iş yerine işlem yapılırken 4 kişiye 2 bin 468 TL idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, kavşaklardan dilencilik ve satıcılık yapan 18 kişiye toplam 9 bin 872 TL idari para cezası uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

BİR BELEDİYEYE DAHA OPERASYON
Konya merkezli FETÖ operasyonunda 19 gözaltı
2 Ton Elma Yola Saçıldı: Köylüler Yardıma Koştu
Polis otosuna çarpıp patlamış lastiklerle kaçtı, park halinde bulundu
Atlamak için surlara çıktı, ayağı kayınca düşüp yaralandı