Adana’da dolandırıcılık ve uyuşturucu ticareti yapan şebekeye operasyon: 12 gözaltı kararı

Adana'da uyuşturucu içerikli ilaçların ticareti ile nitelikli dolandırıcılık yaptığı tespit edilen 12 kişiye yönelik operasyon düzenlendi.

Adana'da uyuşturucu içerikli ilaçların ticareti ile nitelikli dolandırıcılık yaptığı tespit edilen 12 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri, nitelikli dolandırıcılık ve uyuşturucu içerikli ilaçların ticaretini yapan 12 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Şafak vakti söz konusu şüphelilerin evlerine eş zamanlı baskınlar yapıldı. Yakalanan şüpheliler adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İstanbul Levent’teki çatışmaya ilişkin gözaltı sayısı 12’ye yükseldi
"Orijinal" Raporlu Araç Kamyonet Çıktı!
Ankara'da Kanlı Kavga: Önce Sevgilisini Öldürdü, Sonra Canına Kıydı!
Polis yeleği giyip akrobasi yaptı
Cezaevinden izinli çıktı, ailesinin yanında kendini ateşe verdi