Adana’da deprem sonrası panik kameralara böyle yansıdı

Adana'nın Kozan ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki deprem, ilçede kısa süreli paniğe neden oldu. Deprem anları güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Adana'nın Kozan ilçesinde saat 05.32'de 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin yerin 7 kilometre derinliğinde olduğu belirlendi. Deprem, ilçede kısa süreli paniğe yol açtı.

Panik Anları Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Deprem anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, depremin yaşandığı anlarda insanların panik içerisinde dışarıya kaçtığı anlar net bir şekilde görüldü. Özellikle iş yerlerindeki çalışanların ve vatandaşların hızlı bir şekilde dışarı çıkmaya çalıştıkları anlar dikkat çekti.

AFAD'dan Açıklama: "Olumsuz Bir Durum Bulunmuyor"

Depremin ardından AFAD'dan yapılan açıklamada, şu an itibarıyla herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığı belirtildi. AFAD, vatandaşların sakin olmaları ve resmi kaynaklardan gelecek bilgilere itibar etmeleri gerektiğini vurguladı. Peş peşe meydana gelen depremler sonrası ekiplerin bölgede incelemelere devam ettiği kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü