Adana'da bina çatısındaki silahlı şüpheliler yakalandı

Seyhan ilçesinde husumetli oldukları kişilere yönelik silahlı saldırı hazırlığı yaptığı ileri sürülen 5 kişi gözaltına alındı, 2 silah ele geçirildi

ADANA (AA) - Adana'nın Seyhan ilçesinde husumetli oldukları kişilere yönelik silahlı saldırı hazırlığında olduğu iddia edilen 5 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Gülpınar Mahallesi Obalar Caddesi'ndeki kullanılmayan bir iş yerinin çatı katında silahlı 5 kişinin görüldüğü yönünde ihbarı değerlendiren aralarında terör ekiplerinin de bulunduğu çok sayıda polis, zırhlı araçlarla bölgeye giderek binanın etrafını sardı.

Polislerin geldiğini gören şüpheliler, yanlarındaki bir pompalı tüfek ve "Block" marka tabancayı çatı katından binanın arkasındaki arsaya attı.

Ekipler, 5 şüpheliyi gözaltına aldı. İki silah incelemek üzere Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Zanlıların husumetli oldukları kişilere yönelik silahlı saldırı hazırlığında olduğu öne sürüldü.

AA

Gündem Haberleri

COP31'e 25 bin 739 polis
SGK 100 denetmen yardımcısı alacak
Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor