Adana’da bin 600 litre sahte içki ele geçirildi

Adana polisi Türkiye genelinde sahte içkilerden ölümlerin artması üzerine sıklaştırdığı operasyonlarında bin 600 litre sahte içki ele geçirdi.

Adana polisi Türkiye genelinde sahte içkilerden ölümlerin artması üzerine sıklaştırdığı operasyonlarında bin 600 litre sahte içki ele geçirdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde sahte içkiden ölümlerin artması üzerine operasyonlarını sıklaştırdı. Polis bu kapsamda merkez Seyhan ilçesinde iki farklı adreste sahte içki olduğu ihbarını aldı. İhbar üzerine yapılan baskında adreslerde piyasa değeri 290 bin lira olan bin 600 litre sahte içki ve 35 kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

FETÖ'ye 'yüksek aidiyet' listesi operasyonu: 19 gözaltı
LASTİĞİ PATLAYAN TIRA OK GİBİ SAPLANDI
Sel felaketinin ardından karanlığa gömülen mahalle böyle görüntülendi
GÜVENLİK BİRİMLERİMİZ 3 BİN 57 VATANDAŞIMIZI SAĞ SALİM KURTARDI
YETİM GENÇ HAFIZ HAKKA UĞURLANDI